No właśnie, gdybym mógł wybrzydzać też bym wolałbym Fiata, albo Byka, bo Stonkę już mam od Rangera.michuchu pisze:Ja osobiście wolałbym SU45 (i pochodne) niż SM42.

Moderator: mod-Tabor
No właśnie, gdybym mógł wybrzydzać też bym wolałbym Fiata, albo Byka, bo Stonkę już mam od Rangera.michuchu pisze:Ja osobiście wolałbym SU45 (i pochodne) niż SM42.
A to ankieta "co chcemy od PIKO", czy "czy chcemy SM42 PIKO"?oggr pisze:...ruszyliśmy z ankietą w sprawie tego co ludzie chcieliby od Piko w TT...
Jest zasadnicza różnica. 060Da to nie tylko ST43 ale również lokomotywy w samej Rumunii, Bułgarii i w Niemczech - Karsdorfer Eisenbahngesellschaft GmbH (KEG).Martint1 pisze:Proponuje więc napisać do MTB żeby wyprodukowali SM42 skoro rumuna zrobili od podstaw to i to zrobią
Potwierdzam. Decyzje biznesowe w korpo są zazwyczaj oparte na zdecydowanie bardziej idiotycznych przesłankach, tak przez rzeczone korpo przemielone, ze ludzie się zastanawiają potem po co się to robi ;-)bankier pisze:Patrząc z punktu widzenia korpo (jaką jest Piko) nigdy bym nie wpadł na pomysł by decyzję o wypuście modelu uzależniałbym od ankiet.
No i w piz...uuuuuuuuu. .. po stonce piko ...oggr pisze:Też o tym myślę.
Piotrze, podrasuj ankietę to jeszcze raz zagłosujęoggr pisze:Wróćmy do tematu głosowania proszę bo odeszliście od tematu. 101 głosów to mało strasznie.
Bo tu więcej ludzi w tej skali nie maoggr pisze:Wróćmy do tematu głosowania proszę bo odeszliście od tematu. 101 głosów to mało strasznie.
Dlaczego mało? To już większość tych, co tu jeszcze regularnie zaglądają...oggr pisze: 101 głosów to mało strasznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości