Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Kol ko20 wstrzymaj się z tym wyrokiem ,zamówiłem u Makieciarza trochę gratów,niech dotrą 

- Borczy
- Kontakt:
Kolego ko20, giełda w Warszawie odbywa się w każdą drugą niedzielę miesiąca w dawnym muzeum kolejnictwa przy ul. Towarowej 1 ( teraz to się zwie Stacja Muzeum ) w sali lustrzanej w godzinach 10-14.
Makieciarz zawsze przyjeżdża o czym informuje zawsze mailowo oraz na swojej stronie.
Ja zawsze jak coś kupię to odbieram i płacę na giełdzie.
Tak jak Piotr radzi napisz na makieciarz@makieciarz.pl
Raz chyba miałem taką sytuację ,że nie było odzewu ale problemem okazała się sama skrzynka pocztowa na sklep@
Makieciarz zawsze przyjeżdża o czym informuje zawsze mailowo oraz na swojej stronie.
Ja zawsze jak coś kupię to odbieram i płacę na giełdzie.
Tak jak Piotr radzi napisz na makieciarz@makieciarz.pl
Raz chyba miałem taką sytuację ,że nie było odzewu ale problemem okazała się sama skrzynka pocztowa na sklep@
-
- Kontakt:
No to gratuluję i zazdroszcze. Ja tyle szczęścia nie miałem :-(piottrw pisze:Ja na razie mam cały czas udane zakupy, własnie paczucha inpostem jedzie.
Ale 3 dni temu na adresie sklep@makieciarz.pl mógł odpowiadać w 10 minut. Z komórki!! ("Sent from my Android device with K-9 Mail"). Cóż za katastrofa się w 3 dni wydarzyła, że raptem zaprzestał tych maili czytać? Dziecinada jakaś :-( Przypominał się nie będę bo jestem w 100% pewien, że moje miale przeczytał. Czekam na zwrot pieniędzy z tydzień, dwa. Potem sprawa załatwiana będzie w sposób którego strasznie nie lubię :-/ Wolałbym się normalnie rozliczyć i grzecznie nigdy więcej nie spotkać :-/piottrw pisze:Przypomnij Piotrowi może w nowej wiadomości o co chodzi na adres makieciarz@makieciarz.pl bo na sklep nie odpowiada.
Ponawiam prośbę o informacji o jego bytności na giełdzie w Warszawie.
- Domiss
- Kontakt:
Ja jakiś czas temu sobie makieciarza odpuściłem, nie tyle z powodu opinii (które właściwie jedynie sugerują możliwość bardzo długiego oczekiwania na realizację, choć nie wygląda na to, aby było to regułą), ale z powodu rozbieżności cen pomiędzy informacją o kosztach wysyłki na stronie, a kosztami w podsumowaniu zamówienia. Jak widzę korekta (zauważenie) tej nieścisłości zajmuje bardzo dużo czasu
.

- piottrw
- Kontakt:
Ja na razie mam cały czas udane zakupy, własnie paczucha inpostem jedzie.
Jak coś zamawiam, to pytam się najpierw mailowo czy towar dostępny, Zawsze odpowiedź dostane, choć czasem trzeba ze dwa trzy razy nowa wiadomość słać.
Przypomnij Piotrowi może w nowej wiadomości o co chodzi na adres makieciarz@makieciarz.pl bo na sklep nie odpowiada.
Jak coś zamawiam, to pytam się najpierw mailowo czy towar dostępny, Zawsze odpowiedź dostane, choć czasem trzeba ze dwa trzy razy nowa wiadomość słać.
Przypomnij Piotrowi może w nowej wiadomości o co chodzi na adres makieciarz@makieciarz.pl bo na sklep nie odpowiada.
-
- Kontakt:
Słuchajcie,
Czy ma ktoś aktualnie trwające jakieś przeboje/zatargi z makieciarzem? Zdaje się że wdepnąłem nie przeczytawszy wcześniej opinii
Gdy się nie wywiązał ze zobowiązań i poprosiłem o zwrot pieniędzy to miły i błyskawiczny kontakt mailowy się oczywiście urwał.
Przed wpłatą $$$ to z komórki na maile odpisywał, teraz od 3 dni cisza i brak odpowiedzi.
Ponoć bywa na giełdzie w Warszawie. Podpowie ktoś co to za giełda gdzie i kiedy?
Ewentualnie prosiłbym o kontakt osoby, które mają aktualnie problem. W kupie siła.
Czy ma ktoś aktualnie trwające jakieś przeboje/zatargi z makieciarzem? Zdaje się że wdepnąłem nie przeczytawszy wcześniej opinii

Gdy się nie wywiązał ze zobowiązań i poprosiłem o zwrot pieniędzy to miły i błyskawiczny kontakt mailowy się oczywiście urwał.
Przed wpłatą $$$ to z komórki na maile odpisywał, teraz od 3 dni cisza i brak odpowiedzi.
Ponoć bywa na giełdzie w Warszawie. Podpowie ktoś co to za giełda gdzie i kiedy?
Ewentualnie prosiłbym o kontakt osoby, które mają aktualnie problem. W kupie siła.
- womo
- Kontakt:
Dostałem prezent
Kwiatek dołączony do prezentu mówi , że kupione u makieciarza więc firma widać działa
Loka się turla wesoło, autka działają ...

Kwiatek dołączony do prezentu mówi , że kupione u makieciarza więc firma widać działa

Loka się turla wesoło, autka działają ...
- piottrw
- Kontakt:
Kolejne udane zakupy. Kontakt mailowy również super.
Jak zwykle polecam
Jak zwykle polecam
-
- Kontakt:
Oki ,ale dopiero w piątek zacznę roboty torowe 

-
- Kontakt:
Pochwal się jak ich pasowanie do skali TT wygląda może mały test fotka anglika Tilliga i Bemo.
-
- Kontakt:
PITER DZIĘKI ZA ANGLIKI BEMO 

-
- Kontakt:
Normalka jedni psioczą inni są zadowoleni normalka
ale dziwią mnie wypowiedzi tych niezadowolonych co niektórzy jadą za ostro z byle powodu i dlatego na to zareagowałem.

- Borczy
- Kontakt:
Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z Piotrem ( makieciarz ) więc polecam gościa
Nigdy nie miałem z nim problemów, co do zamówień to dostałem zawsze co zamówiłem i nie sądzę aby Piotr wybiórczo traktował kolegów z Forum.
Dziwi mnie , że niektórzy psioczą na Piotra a niektórzy są mega zadowoleni....... Może kwestia podejścia do tematu.
Jeśli ktoś ma problem z kontaktem to proszę o informację ...pogadam z Piotrem bo raz w miesiącu widzę się z Nim w Warszawie. Z chęcią pomogę w rozwiązaniu problemu komunikacji.

Nigdy nie miałem z nim problemów, co do zamówień to dostałem zawsze co zamówiłem i nie sądzę aby Piotr wybiórczo traktował kolegów z Forum.
Dziwi mnie , że niektórzy psioczą na Piotra a niektórzy są mega zadowoleni....... Może kwestia podejścia do tematu.
Jeśli ktoś ma problem z kontaktem to proszę o informację ...pogadam z Piotrem bo raz w miesiącu widzę się z Nim w Warszawie. Z chęcią pomogę w rozwiązaniu problemu komunikacji.
-
- Kontakt:
Adwokatem
a po co mi to. Nie znoszę rozczeniowców ,co strzelają fochy 

- wojtek_
- Kontakt:
@piotrek092: Czy naprawdę sądzisz, ze Makieciarz potrzebuje adwokata na forum?
Ja uważam, że skoro prowadzi biznes to powinien sam dbać o swój wizerunek, kontakty z klientami, politykę cen itd.
Ze to trudne, jak doba ma 24 godziny? No ba... dlatego nie wszyscy biorą się za biznes.
pzdr
wj
Added in 5 minutes 12 seconds:
a i ten,tego...wracając do głównego tematu:
Panie Piotrze - Przypominam się z tematem Heki, tej co została na stole w magazynie
Ja uważam, że skoro prowadzi biznes to powinien sam dbać o swój wizerunek, kontakty z klientami, politykę cen itd.
Ze to trudne, jak doba ma 24 godziny? No ba... dlatego nie wszyscy biorą się za biznes.
pzdr
wj
Added in 5 minutes 12 seconds:
a i ten,tego...wracając do głównego tematu:
Panie Piotrze - Przypominam się z tematem Heki, tej co została na stole w magazynie