Pozostałe sprawy - identycznie jak co roku.
29-31.07.2016 - 9-ty TT-Weekend Sopot
Moderator: mod-Imprezy
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: 29-31.07.2016 - 9-ty TT-Weekend Sopot
Jako, że termin 9-ego TT Weekendu w Sopocie zbliża się wielkimi krokami, podaję garść informacji.
Rozstawiamy się we czwartek (dn. 28-07) od rana - kontakt Uszaty (klucz do sali, pilot do bramy itd.).
Piątek od rana kończenie makiety oraz jazdy własne do późnego wieczora (nocna sesja fotograficzna).
Sobota (w godz.: 12-18), niedziela (10-14) - gawiedź.
Sobota wieczór - jak zwykle składkowe spotkanie integracyjne „Pod Makietą”.
Zwijanie makiety w niedzielę (dn.: 30-07) od 14:00.
Gdyby ktoś jeszcze był chętny pojawić się z modułami - kontakt JarkoTT.
Jeździmy na LocoNecie (własne Fredy
) - kontakt Bartowe.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Re: 29-31.07.2016 - TT Weekend Sopot
Z mojej strony jestem to w stanie zrobić - składy + prezentacjaArturSchŁ pisze: Rozumiem, że mile będą widziane całe składy wraz z właściwą lokomotywą.
Uwaga: trzeba będzie parę słów o zaprezentowanym składzie opowiedzieć (jakieś foto, historia itd.).
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: 29-31.07.2016 - TT Weekend Sopot
W tym roku, tak jak w ubiegłym, w pięknej sali gimnastycznej "Sokół".Maciej pisze:- gdzie i jak
W przyszłym roku planowany jest jej remont, więc prawdopodobnie, na jedno spotkanie, wrócimy do pierwotnej (małej) salki obok.
Na tegoroczną edycję przygotowujemy się tak jak w roku ubiegłym. Spanie w bocznych antresolach (wszystko trzeba mieć swoje: materac, ręcznik, mydło itd.), posiłki na mieście, bufet obok w Carrefour Express. Wspólna sobotnio-nocna impreza jak zwykle składkowo.
Propozycja ciekawa.Maciej pisze:- jest sugestia tematu wiodącego pt. " Wagony piętrowe wczoraj i dziś". Mamy tego sporo - w razie akceptacji mogę zrobić wystawę + krótki wykład historii (zapraszam na PW).
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi lub kontr propozycje, to proszę się nimi podzielić. W innym przypadku traktujemy, że propozycja została zaakceptowana.
Rozumiem, że mile będą widziane całe składy wraz z właściwą lokomotywą.
Uwaga: trzeba będzie parę słów o zaprezentowanym składzie opowiedzieć (jakieś foto, historia itd.).
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
29-31.07.2016 - 9-ty TT-Weekend Sopot
Witam stałych bywalców imprezy TT Weekend Sopot.
Pytanie do organizatorów:
- gdzie i jak ;-)
- jest sugestia tematu wiodącego pt. " Wagony piętrowe wczoraj i dziś". Mamy tego sporo - w razie akceptacji mogę zrobić wystawę + krótki wykład historii (zapraszam na PW).
Pozdrawiam Maciek
Pytanie do organizatorów:
- gdzie i jak ;-)
- jest sugestia tematu wiodącego pt. " Wagony piętrowe wczoraj i dziś". Mamy tego sporo - w razie akceptacji mogę zrobić wystawę + krótki wykład historii (zapraszam na PW).
Pozdrawiam Maciek