29-31.07.2016 - 9-ty TT-Weekend Sopot

Wiadomości i dyskusje, o imprezach modelarskich

Moderator: mod-Imprezy

Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Re: 29-31.07.2016 - 9-ty TT-Weekend Sopot

Post autor: ArturSchŁ »

Jako, że termin 9-ego TT Weekendu w Sopocie zbliża się wielkimi krokami, podaję garść informacji.

:arrow: Rozstawiamy się we czwartek (dn. 28-07) od rana - kontakt Uszaty (klucz do sali, pilot do bramy itd.).
:arrow: Piątek od rana kończenie makiety oraz jazdy własne do późnego wieczora (nocna sesja fotograficzna).
:arrow: Sobota (w godz.: 12-18), niedziela (10-14) - gawiedź.
:idea: Sobota wieczór - jak zwykle składkowe spotkanie integracyjne „Pod Makietą”. :mrgreen:
:idea: Zwijanie makiety w niedzielę (dn.: 30-07) od 14:00.
:arrow: Gdyby ktoś jeszcze był chętny pojawić się z modułami - kontakt JarkoTT.
:arrow: Jeździmy na LocoNecie (własne Fredy !! ) - kontakt Bartowe.

Pozostałe sprawy - identycznie jak co roku.
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Re: 29-31.07.2016 - TT Weekend Sopot

Post autor: Maciej »

ArturSchŁ pisze: Rozumiem, że mile będą widziane całe składy wraz z właściwą lokomotywą.
Uwaga: trzeba będzie parę słów o zaprezentowanym składzie opowiedzieć (jakieś foto, historia itd.).
Z mojej strony jestem to w stanie zrobić - składy + prezentacja ;) Potrzebuję ewentualnie nagłośnienie + rzutnik + komp + ekran + stoły. Mogę również to zrobić tylko z prezentacją samych modeli bez kompa. ;) Nie ma problemu.
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Re: 29-31.07.2016 - TT Weekend Sopot

Post autor: ArturSchŁ »

Maciej pisze:- gdzie i jak
W tym roku, tak jak w ubiegłym, w pięknej sali gimnastycznej "Sokół".
W przyszłym roku planowany jest jej remont, więc prawdopodobnie, na jedno spotkanie, wrócimy do pierwotnej (małej) salki obok.
Na tegoroczną edycję przygotowujemy się tak jak w roku ubiegłym. Spanie w bocznych antresolach (wszystko trzeba mieć swoje: materac, ręcznik, mydło itd.), posiłki na mieście, bufet obok w Carrefour Express. Wspólna sobotnio-nocna impreza jak zwykle składkowo.
Maciej pisze:- jest sugestia tematu wiodącego pt. " Wagony piętrowe wczoraj i dziś". Mamy tego sporo - w razie akceptacji mogę zrobić wystawę + krótki wykład historii (zapraszam na PW).
Propozycja ciekawa. :lol:
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi lub kontr propozycje, to proszę się nimi podzielić. W innym przypadku traktujemy, że propozycja została zaakceptowana.
Rozumiem, że mile będą widziane całe składy wraz z właściwą lokomotywą.
Uwaga: trzeba będzie parę słów o zaprezentowanym składzie opowiedzieć (jakieś foto, historia itd.).
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

29-31.07.2016 - 9-ty TT-Weekend Sopot

Post autor: Maciej »

Witam stałych bywalców imprezy TT Weekend Sopot.
Pytanie do organizatorów:
- gdzie i jak ;-)
- jest sugestia tematu wiodącego pt. " Wagony piętrowe wczoraj i dziś". Mamy tego sporo - w razie akceptacji mogę zrobić wystawę + krótki wykład historii (zapraszam na PW).
Pozdrawiam Maciek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy”