Zdecydowanie popieram to chyba najleprze rozwiazanieT_Domagalski pisze:
- budować przede wszystkim łuki, bowiem z łuków da się złożyć "falistą prostą", natomiast z prostych żadnego łuku juz się złożyć nie da, za żadne skarby....

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Zdecydowanie popieram to chyba najleprze rozwiazanieT_Domagalski pisze:
- budować przede wszystkim łuki, bowiem z łuków da się złożyć "falistą prostą", natomiast z prostych żadnego łuku juz się złożyć nie da, za żadne skarby....
Co do reszty, to wystarczy dążyc do logicznych rozwiązań, np. następujących:whosho pisze:...warto byłoby uściślić, co z tych naszych dokonań można stworzyć, do czego chcemy dążyć, co budować, co sugerować nowodołączającym kolegom, z jakich typów profili korzystać itp. itd.
Ja mój moduł robię już rok, a mógłbym zrobić w miesiąc. Tak samo jak ja takmiki pisze:Stąpajmy twardo po ziemi, budowa Lewina Leskiego ( przypominam - 5 rozjazdów!!) zajęła podobno 8 lat. Co nie znaczy, że nie życzę ci powodzenia![]()
Mariusz pisze:Upieram się przy budowie mojego rodzinnego Złotowa, ale oprócz samej stacji mam zamiar robic moduły żeby gdzieś sobie pojeździc.
W odpowiednio długiej perspektywie pewnie tak ( ale jest też i powiedzono, że w odpowiednio długiej perspektywie wszyscy będziemy martwi). Ja bym się już z motyką na słońce nie porywał. Piszę "już" bo jakiś czas temu się porwałem. Co nie zmienia faktu, że powoli się dokopujęMariusz pisze:Marzenia? Czy jest to realne?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości