Z całą spokojnością polecam i namawiam!Spróbuję w techno-hobby, mam nadzieję, że tam będzie poważniej.

Sklep Techno - Hobby z Gdyni to profesjonaliści w 100%!

Moderator: mod-Giełda
Z całą spokojnością polecam i namawiam!Spróbuję w techno-hobby, mam nadzieję, że tam będzie poważniej.
22pkt czyli 22zł. W techno-hobby dają rabaty,więc szybko się zwróci. Kiedyś zamówiłemBarTTek pisze:No cóż mnie trudno będzie się rozstać z moimi 22 pkt w programie partnerskim
Od przyszłego razu możesz zamawiać w Techno-hobbymacios2 pisze:pragnę zauważyć iż nadal mimo ciągłego wysyłania przeze mnie do nich maili nie dostałem ani paczki ani odpowiedzi!
Nie, no ....kupowania ...każdy. Gorzej z zapłatąWitek M. pisze:Tylko, ze kto z nas ma mozliwosc takiego kupowania
A co innego 2000 EUROgbbsoft pisze:PS. Przecież to oczywiste... Co innego zamówienia za 200zł, a co innego za 2000zł.
Też, wszystko przeciez zalezy od wielkości zamówienia...Witek M. pisze:Na wejsciu?
W zasadzie kazdy sklep, z którym się kontaktowałem, daje rabaty. Wszystko zalezy od wielkości zamówienia...ArturSwider pisze:U kogo te rabaty Gbb?
Szczególnie, że u innych możesz uzyskać większe rabaty...Witek M. pisze:I te 5% rabatu, duzo nie jest
tia, zważywszy, że marże na modele kolejowe rzadko sięgają 20% to jest 1/4 zysku, a więc jednak sporo. Ale zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...Witek M. pisze: I te 5% rabatu, duzo nie jest, ale zawsze to milo...
I te 5% rabatu, duzo nie jest, ale zawsze to milo...WojTTek pisze:polecam Techno-hobby
w MM jest troche drozej kontakt gorszy, dluzszy czas oczekiwania [...]
Już powinieneś mieć odpowiedź ze sklepu. Twoje maile, przez program pocztowy, zostały zaklasyfikowane jako spam.
Już powinieneś mieć odpowiedź ze sklepu. Twoje maile, przez program pocztowy, zostały zaklasyfikowane jako spam.Papcio pisze:nie mogę się ... skontaktowac ... ani mail
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości