Zawszę daję surowe zdjęcia, niczym nie obrobione.Filip pisze:Trochę kombinacji + retusz kolorów na komputerze = super efekt
Jak mam to zrobić

Pozdrawiam
Moderator: mod-Moja TT
Zawszę daję surowe zdjęcia, niczym nie obrobione.Filip pisze:Trochę kombinacji + retusz kolorów na komputerze = super efekt
Nie tylko Tobie się ręce trzęsą. Dlatego napisałem o czymś stabilnym.Jacekk pisze:Co ja poradzę, że mi siepie rękamiArJu pisze:Gdybyś chociaż aparat postawił na czymś stabilnym![]()
Pozdrawiam
Cóż, jak chcesz aby Tobie jakiekolwiek, nawet bylejakie zdjęcią wychodziły, to trzeba parę podstaw sie nauczyć. W końcu nie musisz ze światłomierzem lataćJacekk pisze:Nie znam się na tym.Filip pisze:Zdjęcia nocne robi sie bez lampy, tylko się czułość i czas naświetlania ustawia
Nie znam się na tym.Filip pisze:Zdjęcia nocne robi sie bez lampy, tylko się czułość i czas naświetlania ustawia
Co ja poradzę, że mi siepie rękamiArJu pisze:Gdybyś chociaż aparat postawił na czymś stabilnym
Gdybyś chociaż aparat postawił na czymś stabilnym (nie musi być statyw) i skorzystał z timer'a (np. 2 sek.), to zdjęcie przynajmniej nie byłoby poruszone.Jacekk pisze:ArturSch pisze:..bo to zdjęcie jest do du..
Lepszego nie będzie. Aparat, ktorym zrobiłem zdjęcie tak robi bez lampy. Nic na to nie poradzę.
Pozdrawiam
ArturSch pisze:..bo to zdjęcie jest do du..
Szczerze ? ..nijak ! ..bo to zdjęcie jest do du..Jacekk pisze:Jak wam się podoba![]()
A z jaką prędkością jechała? Pewnie musiała być mocno nagrzana . . . Sam myślałem o takim "testowaniu", ale zawsze mi szkoda modelu.Charakterek pisze:Ale mimo wszystko mój taurus jest głośny - pomógł mu w tym wydatnie mój test długodystansowy - loka jeździła sobie 15 godzin non stop. Czemu? A bo czemu nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość