Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
makieciarz
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Dokładnie, jak jest problem to trzeba się wypłakać na forum, nie można chwilę zaczekać na wyjaśnienie. A może mi się coś stało, może rozwalił mnie samochód, może złamałem rękę? Po woli - prawdziwa cecha modelarza to "cierpliwość".
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Akurat Makieciarz NIE przez 'wyłącznego'.bs221b pisze:... trzeba dopiero zamówic we Wrocławiu,
Tak obserwuję wątek z opisami jakości obsługi klienta przez różne sklepy oraz naszych kolegów z FTT i jedno jest pewne ...bez skazy jest ten co nic nie robi.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2012, 16:30 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 2 razy.
- bs221b
- Kontakt:
Zapłaciłem za model oznaczony jako dostępny 24 kwietnia i cisza. Wyrozumiałość i cierpliwość też mają swoje granice. Jeżeli model jest dostępny to ja rozumiem, że wystarczy go wyjąć z szuflady, zapakować i wysłać. No chyba, że się oznacza jako dostepne modele, które trzeba dopiero zamówic we Wrocławiu, tamci je zamówią w Sebnitz, św. Tillig je zrobi i odwrotna pocztą ze stosownym narzutem... Langsam, langsam, aber sicher.
-
ArJu
- Kontakt:
Dokładnie tydzień temu zamówiłem lokę oznaczoną jako dostępna, a dzisiaj model jest u mnie. Przy poprzednich zakupach było podobnie. Ja nie mogę narzekać.
- kaine
- Kontakt:
To co wszyscy przeprowadzamy się do RadomiaCzasami może trochę wyrozumiałości, trochę cierpliwości ...
Zamawiając teraz w sklepie modelarskim przeprowadzam wcześniej wywiad środowiskowy... Ktoś się spóźnia to zlewam takiego kontrahenta ot co!
- Robcio1910
- Kontakt:
Ja mam bardzo dobry układ-współpracę z Piotrem. Jak miał sklep stacjonarny w Radomiu to było SUPER, wtedy do sklepu miałem tylko 10 minut drogi ...
Teraz też jest bardzo dobrze bo Piotr przejeżdżając przez Radom dostarcza mi osobiście zamówione rzeczy.
Przykładem był czwartek lub piątek minionego tygodnia. Piotr zadzwonił, że jedzie przez Radom w interesach i ma dla mnie zamówione modele. Los chciał nam zrobić psikusa, bo byłem akurat na drugim końcu miasta (nie w swoim domu).
Piotr zamówione rzeczy dowiózł pod inny adres.
Czasami może trochę wyrozumiałości, trochę cierpliwości ...
Pozdrawiam
Robert
Teraz też jest bardzo dobrze bo Piotr przejeżdżając przez Radom dostarcza mi osobiście zamówione rzeczy.
Przykładem był czwartek lub piątek minionego tygodnia. Piotr zadzwonił, że jedzie przez Radom w interesach i ma dla mnie zamówione modele. Los chciał nam zrobić psikusa, bo byłem akurat na drugim końcu miasta (nie w swoim domu).
Piotr zamówione rzeczy dowiózł pod inny adres.
Czasami może trochę wyrozumiałości, trochę cierpliwości ...
Pozdrawiam
Robert
-
monique222
- Kontakt:
U nas też przy zamówieniach nie jest ekspresowo 
My po prawie 2 miesiącach doczekaliśmy się paczki ale kontakt z Makieciarzem pozostawie bez komentarza. Najważniejsze że paczka dotarła ale już zamówienie nie do końca się zgadzało.
My po prawie 2 miesiącach doczekaliśmy się paczki ale kontakt z Makieciarzem pozostawie bez komentarza. Najważniejsze że paczka dotarła ale już zamówienie nie do końca się zgadzało.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, 15:31 przez monique222, łącznie zmieniany 1 raz.
- wmac27
- Kontakt:
Czy ktoś wie co się dzieje z Makieciarzem? Nie odpowiada na mejle ani na GG!! Czekam na realizacje zamówienia już prawie 2 miesiące. A miało być tak pięknie, w tydzień!
- kaine
- Kontakt:
Potwierdzam słowa AviaTTor-a i wykręcanie że paczka już wyszła kilka razy ... ale nigdy nie dotarła b wróciła do sklepu .
Szkoda i brak słów ...
Szkoda i brak słów ...
- aviaTTor
- Kontakt:
Szkoda ,że nie wszystkim dana jest szybka realizacja u pana Hedy-ja wybieram zawsze towar niby dostępny-a czas oczekiwania na dostawe to jak dobrze pójdzie dwa tygodnie-a przeważnie znacznie dłuzej

-
Furia
- Kontakt:
Kolejna paczka od Makieciarza dotarła do mnie wczoraj. Miły widok, zobaczyć upragnione modele po ciężkim dniu. Dzięki za szybką realizację, tak trzymać!
-
makieciarz
- Kontakt:
Jako że w dniach 2-3 jest co prawda H0-rowe spotkanie w Toruniu - info tutaj! to może ktoś z tamtych okolic chce sobie coś odebrać do skali TT, zakupić zieleń to zapraszam. Można puścić zamówienie i odebrać w Toruniu.
-
makieciarz
- Kontakt:
-
makieciarz
- Kontakt:
Numery boczne dopisałem do plandekowców, można sprawdzać.
- KamilW
- Kontakt:
No właśnie, również byłbym wdzięczny za podanie numerów bocznych wagonów.