Oj! Niestety nie posiadam i nie mam do niego dostępuAlteo pisze:A próbował ktoś programować Lenz,em.

Moderator: mod-Elektryka i DCC
Oj! Niestety nie posiadam i nie mam do niego dostępuAlteo pisze:A próbował ktoś programować Lenz,em.
Czyli wniosek nasuwa się taki, że MM z oprogramowaniem w nowych (nowoprodukowanych) dekoderach ZIMO ma problem.KrystianoV6 pisze:zakupione ostatnie 2 szt mają takie same objawy.Też mam MM i wyskakuje err1 przy programowaniu ale dekoder się programuje się i loki jezdżą
Teraz pytanie czy po aktualizacji soft'u w MultiMaus'ie będzie się dało zaprogramować dekodery nowej produkcji bez problemumonique222 pisze:Panowie my mieliśmy to samo z naszymi 622N na MM nie chciały się programować. (...) pisałem o tym kiedyś Elvisowi i faktycznie tu są jakieś problemy z softem w MM
Panowie my mieliśmy to samo z naszymi 622N na MM nie chciały się programować. I tu się udało ponieważ posiadam dwie myszy po podłączeniu drugiej R3 bez problemu zaprogramowałem dekoder pisałem o tym kiedyś Elvisowi i faktycznie tu są jakieś problemy z softem w MMKrystianoV6 pisze:Ja też mam taki problem tyle że z dekoderami MX622N.Lącznie mam takich dekoderów 8 szt i zakupione ostatnie 2 szt mają takie same objawy.Też mam MM i wyskakuje err1 przy programowaniu ale dekoder się programuje się i loki jezdżą.Myślałem że tylko ja mam takie problemy ale widzę że nie.Albo to oprogramowanie MM albo wadliwe dekodery.Aż się boję kupić następny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość