Cena ta sama ...
Stare tylko na pisanki.
Na szczęście obkupilem się w tych lepszych czasach.
Moderator: mod-Tabor
Podobnie miałem z gagarem Roco kilka lat temu. Wysłałem do Petra zdjęcia wady a potem lokomotywę. Z wymianą nie było problemu.
Powiem tak...Niedawno przyszła do mnie żółta cysterna GATX właśnie od Petra. Piszę mu jak zawsze po odbiorze paczki ,że tym razem jest babol w postaci przyklejonego włosa pod farbą na beczce. Odpowiedź : Ok, dzieka za info ... i tyleMonsterSale pisze: ↑24 paź 2024, 11:20Kupione u Petra. To byłby dla mnie szok, gdybym został w ten sposób potraktowany. Człowiek się z tym jak z jajem obchodzi, ale wychodzi ze trzeba chyba filmować otwieranie pudełka i testT_Domagalski pisze: ↑24 paź 2024, 09:58 Reklamacja raczej zostanie odrzucona, bo to uszkodzenie mechaniczne, które mogłeś spowodować Ty sam...![]()
![]()
No to już by było bandyctwoMonsterSale pisze: ↑24 paź 2024, 13:09... odeśle do Tilliga, który może go obciążyć kosztami naprawy,
Petr przyjął, ale mówi że po prostu odeśle do Tilliga, który może go obciążyć kosztami naprawy, więc "okaże się".
To nie musiała być aż tak zła wola właściciela sklepu.
Kupione u Petra. To byłby dla mnie szok, gdybym został w ten sposób potraktowany. Człowiek się z tym jak z jajem obchodzi, ale wychodzi ze trzeba chyba filmować otwieranie pudełka i testT_Domagalski pisze: ↑24 paź 2024, 09:58 Reklamacja raczej zostanie odrzucona, bo to uszkodzenie mechaniczne, które mogłeś spowodować Ty sam...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość