To też niczego sobie

Moderator: mod-Tabor
tete pisze:źródło: http://forum.modelarstwo.info/ (dział tabor/skala TT/polskie samowarki w TT).
drlukasz pisze:Kiedy doczekamy się jakiegokolwiek efektu Twoich prac? Coś już była mowa o przeróbce "gagarina" na wersję z wiadrami, "gagarina" Tilliga na poprawny, TKt-ki ?
Aż tak się nie lenię. Coś tam skrobię, wolno bo wolno... ale...brovarek pisze:Podobnie jak pracowitość...
Dobre... ale OK. Zmniejszam swoją aktywność i odezwę się jak coś będę miał do pokazania.brovarek pisze:Podobnie jak pracowitość...
Cierpliwość cnotą jestdrlukasz pisze:Kiedy doczekamy się jakiegokolwiek efektu Twoich prac? Coś już była mowa o przeróbce "gagarina" na wersję z wiadrami, "gagarina" Tilliga na poprawny, TKt-ki ?
Maxeus lojalnie informuje, że konwersja powstała "na szybko".Model ten jest uproszczoną wersją tych znanych lokomotyw, wiem, że nie trzyma ściśle modyfikacji wszystkich detali, ale jest dość zbliżonym modelem maszyny jeżdżącej w barwach PKP; osoba której przerabiałem ten model chciał mieć szybko efekty, więc tu i ówdzie, można dostrzec rzeczy, których być nie powinno, no ale jeśli szybko, to nie idealnie
Ta z obrazków powyżej też odłożona do szuflady? Myślałem, że jakaś pokazowa przynajmniej będzie na zachętę.Ranger pisze:Projekt jest raczej odległy z racji braku zainteresowania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość