Moderator: mod-Imprezy
Dobry sposób na zgnojenie kogoś nielubianego, zrobić podrzutę jakiegoś "obcego" drobiazgu w jego szpargały.Trzeba Ci będzie kieszenie sprawdzić przed powrotem do dowmu...
Zastosowałeś dużo uproszczeń ale w takim razie czy "halo" są zamki w drzwiach Twojego domu?golab pisze:...ale rozróźnianie typu "ma moduł-jest ok, nie ma modułu-potencjalny złodziej" jest chyba nie hallo.
Zatrudnimy 10 ochronierek do "osobistej".golab pisze:Ciekaw jestem co by było gdyby rzeczy zaczęły się gubić w zamkniętym gronie.
A wyjaśnijmy, że Misiek będzie należeć do obsługi makiety...Misiek pisze:Tym prostym sposobem zakwalifikowany zostałem do "tych złych"
Tym prostym sposobem zakwalifikowany zostałem do "tych złych"golab pisze:rozróźnianie typu "ma moduł-jest ok, nie ma modułu-potencjalny złodziej" jest chyba nie hallo.
Na proste pytanie odpowiedział Ci zaraz na początku drlukasz: "Jak się forumowicze "ujawnią" to czemu nie. Na 100% będziemy co najmniej godzinę przed oficjalnym początkiem i posiedzimy po zakończeniu imprezy..."golab pisze:Matko ... Prostym pytaniem wywołałem burzę...
To akurat normalne...golab pisze:Prostym pytaniem wywołałem burzę
Zasady będą takie same dla wszystkich.Marcin T pisze:Tadziu, to jak będzie z tym statywem?
Grzegorz, masz rację, jednak zareagowałem bo mnie przydarzyło się to dwukrotnie. Raz udało się odzyskać drobiazgi bo pisałem o tym natychmiast po przyjeździe do domu.Grzegorz TT pisze:A jakie to by miało znaczenie czy teraz, czy 5 miesięcy wcześniej ? Każde takie zdarzenie powoduje wielki niesmak. Traf chciał, że zdarzyło się i trzeba na przyszłość wyciągnąć wnioski.
A jakie to by miało znaczenie czy teraz, czy 5 miesięcy wcześniej ? Każde takie zdarzenie powoduje wielki niesmak. Traf chciał, że zdarzyło się i trzeba na przyszłość wyciągnąć wnioski.Szkoda, że mówi się o tym dopiero po pięciu miesiącach.
Nie stawiaj mnie w jednym rzędzie ze złodziejem tylko dla tego, że o tym napisałem.Szkoda, rezerwowałem sobie wolne na 13-go
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość