Spotkajmy się w Szczecinie
Moderator: mod-Imprezy
- Przemek
- Kontakt:
Re: Spotkajmy się w Szczecinie
dlatego że miały jakieś spięcia bo dcc działało i sie światła swieciły wszytskie i warjowała 

- Mariusz
- Kontakt:
Ja się nie czepiam, ale dlaczego niektóre loki na zdjęciach pospadały z szyn

-
- Kontakt:
Nasz fotograf spisał się na medal, troszkę tego było i miał, co robić
Nie wiedziałem, że katastrofa jest tak dobrze udokumentowana.
Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będzie jeszcze ciekawiej.

Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będzie jeszcze ciekawiej.
- Przemek
- Kontakt:

PRZEDSTAWIA Spotkanie TTmaniaków Szczecin

Herkules Piko Tydziala:

V180 Wojtka i V100 wmac27:

Huhn 211 i 103 Tydziala:

BR 101 Tilliga też od Tydziala:

Mieliśmy też 2 Przeróbki na modele PKP od Tydziala:
Ganz SN61:

EP 09-15:

Platforma PKP od Roco Skały:

Super Posipieszny V180 z M-wagonami zaprezentował WojtekKowalski:

BR56 BTTB Skały + Eilzugwagen Skałn Zena i moje:

Skład z BR91 BTTB:

BR80 Przemka:

Tutaj ze składem Wagonów:

BR215 Zena:

No i jak na kolejach wypadki się zdarzają Maszynista lokomotywy BR 215 nie zatrzymał się na sygnale stop i wykoleił kilka wagonów:

Kilka Fotek stacji Wojtka wraz z różnym Taborem:

To by było w skrócie

Pozdrawiam jak ktoś zainteresowany o wiecej to prosze o kontakt

Ostatnio zmieniony 22 sty 2007, 20:16 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przemek
- Kontakt:
Kolejne dobre spotkanie dużo nowego taboru
Oporcz stałych bywalców pojawiło się kilka nowych Twarzy szkoda że KrzyszTTof tylko na chwile wpadł.
Fotki Zamieszcze jutro wieczorem bo musze wybrać cos z 270
Ja niestety nie mam Twojej zguby nawet nie widziałem tego wagoniku oby się znalazł, bo będzie wrrrr
Dzieki Piotrek za Auhagena

Fotki Zamieszcze jutro wieczorem bo musze wybrać cos z 270

Ja niestety nie mam Twojej zguby nawet nie widziałem tego wagoniku oby się znalazł, bo będzie wrrrr
Dzieki Piotrek za Auhagena
- Skała
- Kontakt:
Kolejne spotkanie za nami. Tetetkowicze jak zwykle nie zawiedli. Kolega Wojtek zaprezentował makietę stacji. Były także dwa moduły. Głownie na spotkaniu dominowało DCC. Kolega wmac27 przygotował tor testowy (rozjazdy, semafory, tarcze ostrzegawcze) sterowany w DCC. Tak więc było trochę pogawędek w tym temacie.
Wśród licznego taboru, przyniesionego na spotkanie, można było podziwiać własnej produkcji wagon spalinowy SN61 oraz EP09 kolegi Tadeusza.
Kolega Przemek niebawem przedstawi fotorelacje ze spotkania.
Mam prośbę do wszystkich będących na spotkaniu. Zaginął mi wagon węglarka 2 osie III ep., Tillig. Może zawędrował przez pomyłkę do kogoś. Proszę o info na priv.
Wśród licznego taboru, przyniesionego na spotkanie, można było podziwiać własnej produkcji wagon spalinowy SN61 oraz EP09 kolegi Tadeusza.
Kolega Przemek niebawem przedstawi fotorelacje ze spotkania.
Mam prośbę do wszystkich będących na spotkaniu. Zaginął mi wagon węglarka 2 osie III ep., Tillig. Może zawędrował przez pomyłkę do kogoś. Proszę o info na priv.
- Skała
- Kontakt:
Będę o 10. Wcześniej to raczej nie będzie sali. Pomoc na pewno się znajdzie. Ja przywiozę moduły.Będzie ktoś przed 10, w celu pomocy złożenia tego mojego bałaganu??
Wmac27 ma przynieść tor modelowy (rozjazdy, semafor, tarcza ostrzegawcza) sterowany w DCC.
-
- Kontakt:
No to chłopaki jutro obśmiejecie moją psełdo stacje. Będzie ktoś przed 10, w celu pomocy złożenia tego mojego bałaganu?? Niestety nie mam na stacji odcinków izolowanych więc raczej DCC, ale zawsze coś można wymyślić 

- KrzyszTTof
- Kontakt:
Skała pisze:Styczniowe spotkanie odbędzie się w niedziele 21 stycznia, start od godziny10. Niewiadomo jeszcze w jakiej sali, w razie czego proszę pytać się w pani na portierni.
Proponuję, aby na tym spotkaniu popuszczać głównie tabor z III epoki. Kto jest za?
Jestem za.... Biorę Eilzugi PKP (3 już mam :-) ) oraz BR52. Oprócz III epoki proponuję na drugim "kółku" pobawić się cyfrą - może będę już miał dekoder Kuehn'a. Proponuję zrobic próbę połączenia dwóch Compactów. Ja wezmę kabel do połączenia. Niech wszyscy wezmą też posiadane Bettungs'y (proponuję podpisać od spodu swoje odcinki markerem).
- Przemek
- Kontakt:
zeno fotki nagram na cd jak coś
i bede testował FUJI FinePix S 6500 którego chcę kupić w czwartek

- KrzyszTTof
- Kontakt:
Ha, ha...Skała pisze:Do spotkania zdążysz jeszcze kupić.KrzyszTTof pisze:Hmm... nie mam ludmiły w III epoce....Skała pisze:Styczniowe spotkanie odbędzie się w niedziele 21 stycznia, start od godziny10. Niewiadomo jeszcze w jakiej sali, w razie czego proszę pytać się w pani na portierni.
Proponuję, aby na tym spotkaniu popuszczać głównie tabor z III epoki. Kto jest za?

Ale za to na spotkaniu premiera wagonów Y z KKS! Tak, tak, juz dwa próbne śmigają, i to jak!
- Skała
- Kontakt:
Do spotkania zdążysz jeszcze kupić.KrzyszTTof pisze:Hmm... nie mam ludmiły w III epoce....Skała pisze:Styczniowe spotkanie odbędzie się w niedziele 21 stycznia, start od godziny10. Niewiadomo jeszcze w jakiej sali, w razie czego proszę pytać się w pani na portierni.

- KrzyszTTof
- Kontakt:
Hmm... nie mam ludmiły w III epoce....Skała pisze:Styczniowe spotkanie odbędzie się w niedziele 21 stycznia, start od godziny10. Niewiadomo jeszcze w jakiej sali, w razie czego proszę pytać się w pani na portierni.

- Skała
- Kontakt:
Styczniowe spotkanie odbędzie się w niedziele 21 stycznia, start od godziny10. Niewiadomo jeszcze w jakiej sali, w razie czego proszę pytać się w pani na portierni.
-
- Kontakt:
Musisz mieć jakiś programik. Ja np mam BitComet http://www.bitcomet.com/index.htm