Forum TT Strona Główna Forum TT
Forum sympatyków skali 1:120 TT (od 25 Cze 2005)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Łódzka Manufaktura - 11-13 września
Autor Wiadomość
T_Domagalski 
Moderator

Skala: 1:120
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 00:11   Łódzka Manufaktura - 11-13 września

Z otrzymanej korespondencji:
Cytat:
Szanowny Panie,

w imieniu łódzkiej Manufaktury chcemy zaprosić Pana na Zlot Miłośników Kolei, który odbędzie się w dniach 11-13 września 2010 roku na rynku Manufaktury. Zlot jest organizowany z okazji 116 rocznicy urodzin Juliana Tuwima – poety, pisarza, autora skeczy i piosenek oraz słynnego łodzianina.

Planujemy trzydniowe świętowanie tej uroczystości. 11 i 12 września w godz. 9.00 - 22.00 na rynku Manufaktury odbędzie się Zlot Miłośników Kolei i wystawa makiet pojazdów szynowych. Będzie to część otwarta dla zwiedzających i dobra okazja do zaprezentowania swoich makiet szerokiej publiczności. [...]

Z poważaniem,
Karolina Rosińska
Qra Production

Wstępnie rozeznaliśmy już temat. Dzisiaj nawet osobiście spotkałem się z Panią Karoliną. Z rozmów i maili wynika, że możemy liczyć na sporą powierzchnię wystawową, zabezpieczenia makiet na miejscu oraz pomoc w zorganizowaniu wystawy makiet.

Na dzień dzisiejszy rozważamy wystawienie się z makietą sTTandardową. Na ochotnika zgłosili się już: ja, DrLukasz i Gemol. Gdyby ktoś jeszcze chciał się do nas podłączyć z modułami, to zapraszamy i prosimy o szybki kontakt. Okazja jest o tyle ciekawa, że atrakcyjna również dla osób z zachodu i północy Polski - mają wreszcie bliżej niż do Lublina lub Sosnowca. ;)

Do wystawy mogą też oczywiście być zgłaszane makiety inne niż modułowe. Gdyby ktoś był zainteresowany, to można się zgłosić bezpośrednio do organizatorki lub do mnie.

Odpowiedz do tematu